tänäpä ol yhtääkkiä nostetta ilemassa ja työä päivä men ni hyin. ensmäi insitentti olko soitin yhtelle sahti asijakkaalle ja sielä sitte likka mallia piretiä muikistellen sanosis soittasisitko myöähenmin. mie soitin sitte parin tunnin päästä ja vähän myöähästysisinkin sovitusta. no se likka sitten vastaskii ja kujerteli että hää oottelkkii joo kovasti soittoas. no mie sain tilluuksen ja sitti likka sanos viä perrään että jons sulkukka on jottai sellasta mistä haluvaisit luoapua vaikka väki vaikkapa vaatteistas ni voisit luoappu ja lähettää hällen. miule tulj ni hyä nieli jotta tuoallattos kujertelia että tällättööstäkö ritari ässästäkkii tunttu harmi ettei ol uleko näkyä ni vojeis kokia tällättöstä ihan livenäkkii. no sitte kö täm ajatus tulj ni teki nieli sannoo jotta eihä sitti jäis jälielle muutako mäti säkki ja tuu piinats paunssink...

no toene olj sitte ko miula on täm lieäkki paita onkelma ja ylenemisiä ei millänsäkkä omasa virmasa ja tää uus retrytoimani asijakas marttinointi päälikkö on ni rok ja on ollu musiikki pisniksessäkkii ni tapasin sitten tämän akan ni hissisä ja olj siinä muitakkii ni sitti ko hää lähti ni sanosis hevy merkkeä näyttäjen ja kannustajen että keino se on tänään viimesen päällen rok. no tottahan ko on pää kallo paitaa niikki vyöätä käänettyä leviksen lahjetta veer maht sotilas saapasta nahka rodesta puhumattakkaan. tuntusis taas hyältä. jahka joskus ylenisi punkan päätyyn hehehe.

no olha sitten kolomaskii asija mikä hivelj ni nieltä. vaia soittelj ja sanosis on perakki äiälle viennä taas sahtia ja äiä olj ollu sieälä hymisten perakki on katastosta vaillen otottaa enneä laturia joka on lattaus velhola laitettavana. sanosis viä että sitten paper homovvia ototettaan par koklme viikkua. tän faia soittis ni toisena puheluna vähän ihmettelin mutta oletettavasti synkkärin aoikoihin siis oljs ni ehkä ni valemista uliuliuliuli NAM.