valtijo valta on taas suuressa viisautessaan päättännä koroittaa alkkomaholi veroa. lieäkkö tuoa jo koklmas kerta reiska vuoaden sissään. kaks etellistä kerttoo ova ollee nimi merkillä kansan terveytellii tosi seikastot. nyt myöänsivä että on paskot hpusuissa ja tarvii rahhaa. puhtaasti siis rahain kerruu viinaan mänevältä työättömältä kansalta.

vaan pano mieästä eivä veron korot koskevva. allek kirioittanut koti paniana pärjää hyin kun hiifat ja mariat makssaa saman verran liki kuin ennentii ja sokurissa ja maltaassa on vain nimellii koroitukset. vero ei itte panemaan alkkoma holi juoamaan uletu ja hyä niin. helppo on työättömän särpiä omia juoamia joskaan keiskahan ei vieälä työätöin ole. siis huoam vieälä hehehe.

saapi kai siittä valtijo muutaman eorron. tosin mieättikääpä sitä mitä tämä tekkee rouveille ja ravinteleille. pieänenmille kioskeille. kualeva. ei käy kukka ostamassa kallista tuoappia. entäs sitten kaupat. juu. pärjäävät. viron kaupat näjetsen. sieältä sitä on hyvä käirä hakemassa lava taupalla juoamansa itti.

vaan tosi mieäs panee shatöö oma tekemä. siinä ei voita valtijo ei firasto ei naapuri maa. itti siinä voittaa sekä mieäs että maksa. saa niin hyvä laatuistakin kuin kulloinkin sattuvvaa tulenmaan. eikä piäse elpymmään kansan terveyskään vahinkossa.

elkää piättäjät peljätkö. ei keiska seästä koitu kustannuksia kansan terveytellisessä mieälessä pajatson etu ressua enenpätä. se on vain teeveehoon apu miähen palkka kun sieältä tieän penkalta jiätyneen keiska seän suoala pytyn piälle nostaa. loppu onkin sitten peri kunnan homovia.