rakas taivaan isä, olen harrastanna moottor pyöäräilyä ja tuninkia lähi ajat. asensin kinneriin honkkarista hankkimani poksin ja asensin johdon liniastoksi. hyin jäytää vieälä tarttis ostovvaa huoanot kajarit sihenkin jäytämään mallija oviin ja uutet kaapeloinnin liniastoksi netkin.

tiistakina ajoin rätkän huoaltoon ol kaasarin putsausta ja säätöä luassa. ilma oli kylmä ja rätkä piti lähes lykkiä käintti. sain sen kuitenkin ja ajoin kynmenen kilsaa vaan oli aivan järkyittävän kylmä ja kassit oli jäässä ja tuntui kuin kikkeliin oksi työännetty tuli kylmää rauta naulaa. eiläin sitten sain rätkän takaha ja yllätyin kun maksoi vain kuusi (6) kynppiä (10) ja motukalle sai antaa kenkää huoaletta että alkosis yskimään. lisäksi ilmaa ol laitettu renkaisiin tosin siloisiin sellaisiin mutta oli mukava huoamata että turvallisuutesta välitetään eikä sillä kerskailla vaan hyän tahtoisesti oli pietty huoalata vaikka ei olsi korjaajan tarvinnakkaan välittää.

tänäpä ajelin sitten perakilla hankkian lakki päässä olse sitten aivan saatanan mukavaa oli kuin mopolla olsi ajellut silti kyseessä on moottori pyöärä olo oli kuin simi diinillä nahka lakki päässä ittillä tosin kankainen muoavi lipalla mutta konttoristi asennossa ajellessa puutui enneä sikuriitti huulessa niin rentouttavaa ja mukavaa oli se joskin munat ja kuuppa jäässä mutta siealua länmitti.

tänään tuleetyhiä tasku saunomaan pestään pääsäis munat ja alkataan krilli kausi ja juoataan olutta ellei hän sitten sytän vikaisena päätä jättää väliin (eilen menny kuulemma falo merkkiin paukkuatuoatiin kokoajan pöytään).