hehe no niinhän  siinä käi kuin arnijon tutkinta fankeutessa että päivitys kestää ja kestää niin kesti keiska seän putka reissukin ja fasta pääsin fappaalle jallaalle kirioittamaan ni plokia.

kaikkehan alkosis siinttä kon yk päivä lähtin töihin ja naamanka ol hakemassa hyin palvellotta fso polonoeesia tallista. vetäsisin kaklsarit jalekaan ja otottelin pihalla. No siähen sitten tul ni paikallinen reinikainen pitättämään ja utsi mitä olen tehnyt kaikki nänä vuoatet. naamankata ei näkynynnä missään mieätin onko polle lopulta saanna niska laakin. polle toimi vaan naamanka ei sillä reinikaisen apu kpulu pari otti naamanka kiinne ja sanoin ei mihenkään.

ei siinä mittään meni yöähön asti kun nimis mieäs kollasi kaik paikat. siinä meni katiskat kukka penket paistin pannut sahti vieärteet kaikki katsottiin. mitään ei löytynnä paitti koiron paska puriehtus kenkässä ja siinttähän nousi kohu tautta ei ollut meikä mannin vaan nuapurin ni koiron. sitä en tieätä miten pasko oli puriehtus kenkään joutunna sillä ylleensä käknni reisuilta palatessa pasko on purkkarin pohiassa ja välillä raappa ni housuissa.

no siinähän sitten olinkin putkassa monen monta aikaa ensmäinen kuukausj meni selvijämiseen ja sen jälkeen alkosis hastattelut. ol tynnyri fyhteä ja käteistä kukka penkessä. tynnörit oli onkelma sillä olin eeliin mökillä olluna laituria tekemässä ja siinttähän se rieamu repesi tautta olivat paikallisen unijonin vanahoja öliy tynnöreitä siinä pihalla ollee ja hollantilaiset oliva tunpanneet niihin stököä. no sen tieätää mitä kukka tauppiaat poltteloo ja sinnehhän oli sitten jäännä hajuja mitä loppi järvellä ollut poliisi koira malinoissi sissi ol haistello lomaillessaan uinti retkellä ja paukannut suoraan eeliin laiturille haistelemaan tynnöreitä ja eeliin kasseja. eelii kauhuissaan ol ni sanonna keiska käski keiska käski ja niin olin syytettöjen pallilla toisten pallien ollen etelleen sissin lipsuteltavana.

siinttä ko jotenkin selvittiin ol rahoa löytynä kukka penkestä koti mökin anturan vieäreltä. siinä sitä olhii selvittämistä miten ol pari paavo nurmea ja snellmanni eksynnä pimmeesti aurinkon kukan juureen tautta rahhoo on yleensä olluna käyttöä läyläisissä. vaan siinttä muistui mieleen jaakoppi enon viearailu kerrattain kon se oli niin junalattoman päisään saanna paska halvauksen ja sitä oli mennynä puuseehen taltuttamaan. paskoa oli yltynpäriinsä. sen muistan että sillä vierailulla ol häinnä jaakopilta rahhookin ja eppäilys oli nyt suuri että ratkesi koko tapahtuma ketju sillä niiltä puuseen sijoilta olen aurinkon kakkaralle lannoitetta talikolla tarionnut ja sieältä ryynien *yööyööyööö* joukosta on rahat haravoituneet penkkeen. siinttä sai kaks paska kärpästä yhtellä iskulla sanonnan siiviltä oksat pois sanotaan raha ei haise ja on niin palion rahoo ettei paskalle taivu. nyt ol päin vastoin.

näitä on nyt selvitetty 2013 aina 2015 asti ja keiska setä pääsi vastaamaan vappaalta keski jallaalta. olen laihenpi ja käin hittaammalla kuin ennen mutta ei se mitään pieäni nuoranneos leikaus olikin tarpeen. auta armijas että sahti oli pitkän putka reisun jälkeen terves tullut ja maukas muisto. persihhän seitä ei viikoon kestänyt vaan ulos tuli vieärteet sitä mukaa kuin menikin alaha mutta nyt on alkanna pikku hiliaa pysymään sisällä. myöäs järki on taas alekanna leikata parenmin kun alekaa olla romillet ni kuknnossa. eikohan hittauteen ja painoonkelmiin saata aian mittaan ni muutos.