hyät kansalaiset meet pörjäde. tänäpä on mullistus maaliman kaikkeutessa eli unihfersumissa tautta nasa lopulta ilmoittaa että arsenikki merjessä vojei ellää orkasmi sillä on hafaittu tieätyn pakteerin pystyvän eläfän uskomattoimissa olo suhtehissa ikänä.

patteeri on peräisin raappa housun suoalistosta ja se on kyllästetty enste tulisella ruvalla ja änpärillisellä sahtilla jossa se on kouliintunna fäkefäksi selviytyjäksi. rosessin jälkeen patteeri on ulostautunna ja matkanna anmuksen lailla nyynäisten kesoilin paska pöntön taka seinään jarru raitaksi. tämä on uitetto sen jälkeen seorraavan kirkkaita nauttineen raappa housun toimesta arsenikki kusi suihkussa.

tästä käsittämättömästä tapahtuma sariasta huoalimatta on patteeri muoakannut sisukkaasti ittinsä toteten että meikä manniahan että tapa. paska patteeri on nyt eristetty läyläisten terveys aseman näytes purrkiin josta osa on ollut nasan analysoitavissa kahten vuoaten ajan.

viime vuoanna asijasta on saatu farmuus että elijö vojei ellää uleko afaruuessa tautta patteerin jälkeläisiä on käytettö maa seutumatkalla jupiteron kuussa uiskentelemassa firkistävässä arsenikki meressä saatanallisissa olo suhteissa.

tänäpä suoamen aikaa tattis klo yhteksän nasa ilmoittee löytöksestä.

http://www.nasa.gov/home/hqnews/2010/nov/HQ_M10-167_Astrobiology.html

älkää peljätkö, meth tulenma rauhassa - aina