toisen liukkailla naiminen on jopa henken vaarallista. näillä ohieilla ruhieet ja murtumat vojeit kuitenkin välttää.

oikein naimalla voit ehkäistä vahinkojeja.

1. keskity

liukkailla naidessa kannattee keskittyä vain ja ainoastaan yhteen assiin (hehe) elikkäs naimiseen. kun on skarppina (ei karppina ei karppina) liukkaus ei pääse yllättämmään. ja vaikka päsiskin sihen varautunut tatin hakkaaia pystyy ehkäisemmään iskuja parenmin kuin se joka panee kihkeästi tai on omissa ajatuksissans.

2. valitse oikean lainen kortonki

liukkainmat kortonkit ja yli määräiset luikasteet kannattee jättää nyt kaappiin (oman homouten lisätsi). luistelu oloihin soveltuu kortonki joka on voimakkaasti kuvijoitu. myöäs juoamu eli rupuli kumi on koa sana.

3. hanki liuku esteet (ei liukasteet ei liukasteet)

lisä turvaa kyrpään saa liuku esteistä. kyrpä renkaita nahka remeleitä juu neimit saa muun muvassa porno kaupoista, posti myynneistä ja suurista tavara (hehehe) taloista. kyseessä on etullinen tapa turmavakkuutus sillä halvinmillaan liuku esteet saa reippaasti alle kynmenellä eorrolla.

4. pukeutu turkkiin tai toppa housuihin

murtumat tullee suoaraan iskusta mutta esi merkiksi turkki vaimentaa iskuja paliasta ihoa parenmin. ennen vanhaan murtumia tuli vähenmän kun ihmiset pukeutuisivat peittävänmin. kaikki pehmentävät vaate tappaleet on lupsaa näjetsen turvallisenpaa on naida toisen liukkailla toppa housuissa kuin perin raappa housuissa!!!11

5. suikka päähän

suikka suoajaa paitsi pakkasilta myöäs pää vanmoilta. ihan mopo kyrpärän tehoa siinä ei ole mutta massiivinen karva reuhka lieäventää iskujaa loikotellessa. pää vanmat ovat liukkailla vakavanpia jopa henken vaarallisija!!!!11 jons on pokkoo naida mopo kypärä päässä fisiiri huurussa niin mikä helvetissä ettei sekin käy!!!!!11

6. käytä suoajia

varsinkin vanhenpien inehmojen olisi syytä hankkia lonkka suoajat jotka ehkäisevä iskuia ja murtumija. nuoarenmatkin voi kaivaa esillen esmes rulla luistelussa käytettävät polovi suoajat. näppylä hanskat suoaiaavat tiukoissa tilanteissa lipsahtuksilta ja liukkailla lipsahtuksien määrä on normaalija toten näköisenpää!!!11
 
7. harjoittele tasa painoa

nyky inehmo kuluttaa persettään palion joten tasa painoelin ei saa hastetta. silloin loukkaantumisija tulee tieten helponmin. tasa painoa tarttii reenata päivittäin. tasa painolautat sähköiset tasa painopelit ja muun muvassa sauna solmu ova eri nomaisia tasa painoharjoituksia. ileman välineitäkin voi reenata seisota tuppi kulliasi vaikka television ääressä yhtellä jallaalla tai kävele ohutta viivaa pitkin mulekku käessä säännöllisesti!!!11

8. juoa alko holia

tutkimusten mukka alko holin käyttäiät loukkaava harvenmin ja murtava luitaan verrattuna inehmoihin jokka eivä sitä juoa. alko holi suoajaa lustoa ja parantaa lemmen lihasten hallintaa. sahti on paras alkoma holin lähte (noutattele falmistaian annostus ohieita!!!11)

9. mittauta lenmen luusi

iso osa murtuma potilaista sairastaa oste oporoosia tai osteo peniaa (hehehe). molenmissa sairauksissa lenmen luu on tervettä inehmoa heikonpi. jons loukkaa ja murtaa lenmen luun kannattee hankkiutuva lemmen luun tiheys mittaukseen. jons näitä tautia ei hoiteta saattaa parin vuoaten päästä murtua höpin siaan lonkka. mistään harvinaisista tauteista ei ole kyse sillä pelkästään oste oporoosia sairastaa jopa neliä sattaa tuhatta suoamalaista ja puoalet läyläisissä osteo peniaa. suuri osa ittensä tahi meikä mannin tieätämättä.

10. kaata oikiein

jons varo toimista huoalimatta luikkaus pääsee yllättämmään vojei oikein kaatamalla ehkäistä vahinkoia. sitä vojei ja kannattee harjoitella. kaataessa kannattee yrittää kellauttaa tai pylläyttää ja ensi siaisesti varoa iskuja päähän. jons vaiston varaisesti vasta puoali ottaa taka puoalella vastaan kannattee saata pakarat joustaviksi eikä tulla suoaraan reisille. miealuiten käsillä kannattaa suoajata rintaa. älä nai kasseja paukutellen vaan pitä ne rentona sivussa.