taustaa: elettä nyt sitä tautta että allek kiriottaneela sojei taustala vaan roki palpoan reeni piisi ja vetetään äiä piipuun tet lainien paukuessa taustalla.

tänäpä tul vettä ko esterin perssestä aissa. sunnuntaki maanantaki vällii yöänä heräsin rannka satteeseen ja aatelin että taas on maaliman loppo lähelä. tällä viikola olj tarkototus vietä runnki pasko pako kaasu testti lopulta jotta nähtään menneekö katti faihtoon. no runnki paskoa ei ol ruoaste suoajattu hitsausten jälkken eli muutenkka joten se ol sittin tehtävä alustan osalta tautta alusta olj kuiva. vittuako sitä ajelemmaa sora pätkää ja sitten märkään ja paskoseen alustaan. koko päivän pohtiskelin tänäpä eli ei koskka.

illala sitten yhteksän tunnin työä päivän jäläkke alkosis taas palpoa soimma taustala kuupasa ja aattelin että nyt tai ei koskka ja ei muutako äkkiä ruoakaa naamariin ja mänty suoapaa autun pääli puoali täytte ja pimmeyteen pukille (eipanole eipanole). parraas roikka ol mennynä juur paskoks ja sitte sellatteela saatanan sauala olj päriäiltävä. hienosteluun ei ol mahtollisuuksia sillä vettä tul etelleen kaatamalla joten tervat ja pellava öljyt paska pyssyyn ja sinnep päin. kyä ol vittu ihanaa ährätä. pari tuleppaa tul otettua pois ja veettyä paskoo palkkeihin minkä siinä älysi. ja palpoa sojei taustala.

runnki pasko toisip päin pukile ja sama homova jatkusis. kunnes sitten tulin taka piän kohalle ja totesin että täällä on nyrekin kokuset reijjät taka kulemisa. hyästi taas katastos. ei ollu kiires enneä mihkä. vetäsin pasko pyssystä pohiaan runnki paskon pesu ja talliin. nyt sitten outellaan viikentiä jollonkä saan ooppera ikkunan hajonneen tilalle ja rikkuneen oven kaffan tilalle toimivanman. samalla jons kjelit suoasii ni sitten taka pää ylähä renkaat irki pelliä kulemiin ja ruoaste suoajaus. jons vaikka sais helma kotelot ja muuttii kotelot vetettyä. ellei se pasko sitten pala tautta on sellattot aineet pohiassa ettei pahemmastaväliä.

siinttä sitten kotio kuin uitetto rakki. ja samal ko tämä ajatos olj pääsänsä ni silta työä maan kohala ol hukasa oleva uitetto rakki. siinä haki inehmoista turvva ja seisoskeli autoin etesä. sain välekytellä vastaan tulioille ettei aja piälle. aikasenmin siinä olj ollu joku hässäkkä yhtellä ol hätä villkua pääle ja silleen. myöähenmin vastaan tulj palo kunnan maasturj vilekut päälä aattelin että jonsko häly ols siinttä koirosta tehty ja joku män pelastammaa koirroo eli sitten jons sielä ol sitte omistaialle tapahtunna jottai ko nii hukasa koiro olj. ko siinä ol sitte yks paikalliiki auton kansa risteyksesä ihmettelemäsä.

yöällä sitti näin unta koti kylän kililtä ko palo piälikkö ja muut poiaat ajeli traikeila. tarvikkeen kohala näin kissun pennuja pusikosa ja aattelin niitä pelastella. paikalle tulkkii yhtääkkiä emo ja se olj täysi kasvui pankkeri. siinä tein sitten tuttavuutta aattelin kohta tullee kuoalo hetken aikaa känmenneltiin huoamasin eikö taitakkin olla puoalj kesy ei täm tartti ko ihtev varmuutta. tatstjosin kättä suuhun ja niin otti hellästi ko tuttava koiro kiines ja tervehti. sittä soittelin elläin tarhaan ja vaika mihin mutta yhteyttä ei saatu tautta olvat tältä sesonkilta kiinne. ja poiat ajeliva vaan traikeila.