rakas taifaan isä olen koko ikäni ihimetellöt naisten rehvi ilmoituksia jotka on ylleensä helevetin pitkiä faatimus listoja sekä vyysillisten henkisten että varallisuuten ynnä muitten täysin apsurtien faatimusten suhteen jolla ei ol mittä merkitöstä sen jälkken kun on pari meetriä multaa päälä. lisäksi faatimukset ova äärinmäisen ristiriitaisija kuten "tykkäät kotiilloista muttet ol mikkä soffa perona" tahi "ossaat pittää hauskaa mutta ei liijjan eikä ainakaan kaereittes (omijes) kansa".

no keiska seän maalimahan mullistusis kon koko falta kuknnan metija hönäsi että räppäri punnkari iskelmä tähti sanoittaia säeltäiä tuoattaia mariska julukisessa päivä kiriassaan mainihti seorraavaa änd ai kuout:

"Mies. Nainen 31-v, hieman huolimaton ja lähes luotettava, etsii päiväkänniseuraa pääkaupunkiseudulta. Pidäthän musiikista. Ehkä myös eläimistä." (16.9.2010)

AHI SATTANA!!!!111 elämäni nainen löytysis ajattelin eihän tämmottos vojei ollakkan!!!!11 elänäni ainoa rehviilmo johon foisin fastata ja meikä manni foitaisiin ottaa totesta!!!!11 rieamua kiljahtellen nais käsitykseni muuttusis totaalisesti ja huoamasin että toifoa vieälä on kaikki ei olekkan naisten suhteen menetetty. vieälä löytyy siis ihmisyyttä, nais olennoistakin!!!11

vaan mitä tapahtuu seorraavaksi. tämän inhvernaalisen hehkutoksen onnistumisen elämöksen ja kaiken orkastisen ejakulaattion jälkeen mariskan päivä kiriasta on luettavissa koklmen fiikon päästä seuraavaa?!?!?!++ än ai kuout:

"Tuli pientä ongelmaakin tässä deittiasiassa. Enää en olekaan ihan varma kaikista niistä kriteereistä, joita mainitsin ilmoituksessani. Alkoi tuntua siltä, että minun pitäisi ehkä painottaa enemmän henkisiä arvoja, sivistystä, älyä ja sen sellaista." (8.10.2010)

"Sivistynyt mies, pidät kirjoista, sinulla on silmälasit. Olet ehkä tähtitieteilijä, tutkija, dosentti tai tri, hieman hajamielinen varmaan. Täällä vapaa 31-vuotias helsinkiläisnainen kaipailee älykästä seuraa. Olen lukenut monia kirjoja, matkustanut laajalti kotimaassa ja ulkomaillakin, kysellyt ja kyseenalaistanut. Mikä on elämän tarkoitus, vai onko kaikki sittenkin vain sattumaa? Ota yhteys, puhutaan syvällisiä viinilasin ääressä ja juovutaan vanhasta intialaisesta runoudesta." (8.10.2010)

maalimani romahti. tattis naiset.