olen tänäpä joutunna firka vallan kansa kahnauksiin. ajelin rauhaisasti työä matkaa iloisesti hanna pakara pakarisen tappaletta rallatellen kun ihmettelin minkä ihmeen tautta vastaan tuliat vetelvä pieannarta pitkin. kahtelin tausta peiliin ja sieältä oli kaukaa jonon periltä tuloillans hälytys ajo neuvvo.

ynmärsin sen hetki sitten vasta vastaan tulleeksi poliisiksi joka ajeli skodillakillaan. filautin villkiä oikialle että annam mennä vaan mutta pysäytys valo olikin meikä mannille hehe.

no en minä alkanna pussi pysäkeille ruhka liikenteessä pysähtelemään tautta ajattelin työä matkalaisia mallia julekinen ja parin käännöksen tautta vetelin mäk tonaltsin parkkikselle. skodillakista esiinnousi ruskettunna paris kunta kaliun ja vikkelän ohjastamana ja surina sussu kyytissä. ruskettuneita ja kaunihia molemma keinon näivettyessä ihmetykseensä minkä tautta meikä manni oli suuri rikollii.

kaliu ja vikkelä hermostusis että sulla on nyt liikaa valoja ei saa olla sinistä valua etiäp päin ja onko sulla joku valo täälläkin!!!1 huutahti äijä ja natsi saappaan käriellään kosketti poloneesini pako putken piätä. sanoin ei se toimi äiän vaatiessa ajo korttea ja rekisteröinti otetta. net hänelle ojensin kun akka jo sanoi että valoja päälle. kaliu ja vikkelä huuteli taka piässä ei täällä valot toimi osoitin että toimiihan siellä yksi valo paloi ja toisenkin löin nyrkillä päälle. äiä väitti että äsken ei toiminna mikään mutta sen sanon että siinä tuoa poliisin poikanen falhetteli sillä kuskim puoalen valo on toiminna aina.

nokka pellin pissa poasta ei tyttö tykännä johna piä kallon silmät kiiluvat sinistä valua ettep päe. se kai ol se ensmäi huoamion herättäiä alun perin ollunakin. tyttö käski ruksia pojeis ja minä poika kuuliaisena kansalaisena nostin nokka pellen ja irroitin sulakkeen samalla äiän työäntäessä pilliä suuhun nollaa näyttää.

vihko esiin ja kiriallinen huoamautus tautta olin kuulemma het saanut vaijennettua siniset valot keulilta. seorraavalla kerralla kuulemma paukahtaa sakot. aattelin että ehkei tuoa vosu huoamanna rekisteri kiplpiä jossa eeuu merken poliittisesti peittää molemmissa ajo neuvvon päissä käsi kamelin persiissä tarra kunnes huuteli perähän hei hei tämä peli ei vetele poista nämät tarrat kilpe pitää olla sellainen kuin olet sihen aikoinaan ruuvvannut ja pitkine huoaliteltuine kynsineen otti tarran reunasta kiinne ja veti irki. etuseen ei enneä vaivautunna katsomaan eli tarraa irki repimään joten annoin minäkin olla ja huikkasin hei hei.

harmi että vasta matkalla katsoin huoamautusta jossa oli rasti kohtassa muu vähäi rikos ja mainintana "valo vikoja". olsin samalla voinna kuhtua poliisit raappa housun kuklta jäseniksi. mutta ehkä ensi kerralla!!!11