tänäpä olen onnellii. tulj käityä siskon likan tattis 1 vuoatis juhulissa ja hulvatointa oli meno. miten pali vojei olla tuollattolla ihmis olennolla etessä ja kuinka viatoin sitä vieälä tuoan ikäisenä on. vasta on hokattu että kuinka jännittävä lanppu on ja miten sitä vojei myöäs muille näyttää että tuoassa totellakkii on lanppu eik ol koa juttu.

kun näistä ynpäri pyöäreä tattis 1 vuoatis kekkereistä selvittiin ol pakko avata kotona saplis vallkari ensintieten katsoen onk tarioilu kelpoista ja vajjaa 8 asteista oli joten nautittavaksi kelpaavaa. muutama hynppäys sohvalla ja sitten viikko sitten talliutuneen perakin kinppuun. kyllä. ensmäistä kertaa livenä näin päivän valossa.

istumii (hehe) perakin pääle sai aikaan tunner reaktion vehje on vuoaten vanhenpi kuin mutsi ja molemma ova viä yhtä hyin säilyneet. avain virta lukossa sai hänmennys rejakulaattion tautta sisälsi kuusi erj ni asentoa (hehe). valo vaihdin mietitytti myöäs että onk valo vaihtin eli mikä. siis 12 eri asentoa mihnä pit ni sotkia että arvaili josko nyt lähtis. pensa hana pääle sotkemista ulekona ja hiki pääsä toteaminen ei lähte.

soitto faialle olko myöjä antanna ohjehia ja olihan se. vara tankille on hana laitettava niin vähän pensaa on. viisastuneena sotkin tallissa eli en ottanut enää uloha. hiki päähän ja ei. ei tokene.

ei muutako sissä ja lisää saplista. puoali toista klasia juoatu ja faialle sanosin joku toinem päivä kokkeillaan homovataan lisää pensaa. faia sanosis että uititkoi nyt tarppeks ryypyä sanosin itti sain kone ei. faia sanosis no sitten ei lähe etti nyt hyä nies se ryypi jo lähtee.

pipa päähän ja uloha ohta lanppu niin ikään olli kuhdalle ja sitten ryypyä firtaavain asentoon aa ja polokasu *bloooooommm blomblomblomblomblom blooooom* reinikaisen pappia pappa tuniskan käyntiin lähtiessä lainatakseni 'JUMAAAALLLAUTA'. siipien havinaa ykköistä pesään (hehe) tallista uloha ja ei muutakoin tieällä lenkki pelkän ohta valkon loimussa reiska 60 lasisa ja kolmonen pesäsä (hehe). takaha koti pihalle ja valoppäälle tätäon saatava lisää ja ei muuta koin saman moi riksa ja neloista sissä miten vapaa sitä inehmo vojei olla ja kuinka pali vanhoja laitteita rakastaa.

faialle soitto vieälä koneen käytessä *bloooommm blomblomblomblomblom bloooooommm* avaimesta sammutus ja mehistelyä kuinka vanhassa vara parenpi ja reiska 80 lukulainen jamaha ei saa aikka tällatteita rejakulaattiota.

prätkä talliin ja sisälle tekemään hehku klökit. paras joulu kuun toka ikänä.