eiläin sain puhelin soiton fatsilta ja hän sanoi että ny ols sittä huoanoia uutisia. uutiset osovottautuivat onneksi vain kalusto vahingoiksi sillä henkilö vahinkoja en vojei sulattaa.

kalusto fahingon kohteena oli meikä mannin pakutti autu. ajo neuo on poistetto rekisteristä tarkoituksena vieälä ottaa ajoon mutta nyt konheen faijton lisäksi joutuupi vaihtamaan etu kuklman. faia oli näjetsen ajello falmetilla ja jarri oli pettännä jolloin kauha eellä oli loikottanna paketti auton kylkhen ja aiheuttanna korin palkistoon faurion ja lanppu ja puskuri ynnä muuta meni pas2. faiallen annoin synnim päästön sillä tieäsin itse syytöisten olevan faltavat.

lopulta aloin ihti ynnäillä tämän vuoaten tappijot loppu tuloksen olleen kohtuutoin:

keät: eks muia pyöäräytti auton keulan mennessä pas2 jolloin tehtväksi tuli uuten puskurin ja sumarin hankinta puskurin maalaus joka enste epä onnistusis rahaa meni ja selkä meni.

alku kesä: eks muialta auto karkas taka perin allek kirioittaneen moottor pyöärän päälle motukka lunastukseen ja autosta puskuriin kosmeettisia haittoja pari reikää taka luukkiin ja lanppu rikki. en ol vieäläkään korianna. motukan olen vakuutus rahoilla ostanna.

kesä: autosta hajosi vaihte lootikko. ensmäi kesä loma viikko meni vaihtaessa. ei kenenkään syy.

kesä: eeliin fara osa auton hankinna reisulla paukahti omasta autosta nokka pelli silemille. oma fika joka aiheutti ittille fara osa auton hankinnan. loppu tulemana räyhäkkäänpi uleko näkö autossa ja olo tyytyväinen.

alku sytsy: faia falmetilla pakutti koppi auton kylkke. olenkohan unehtanut jonkun vieälä?+ jotain pieäntä on ollunna tyyliin eks muia kynti pello tieällä niin että etu palekki jyysti keski penkertä meikä mannin raifostuessa ja lyöätessä autun kattoon loppu tulemana häikäisy suoaian meikki peili paskaks.