vaikka en traamaa eli kometiaa kattelekkaan niin osui tämmotto kohtalle kuin barneys fersijon. siinä juutilainen (ei kansaa kiihoittavalla tavalla) mieäs henkilö on oman elämänsä firtujoosi vähän surullinen hahmo mutta kuiten rohkia. mieähellä on elänänsä aikana useita pari suhteita joista fiimeisin se oikia. harmin paikka että se kariutusis lopun ollessa surullisen haikia mutta sellaistaha elänä on.

en ihan kaikkia jaksa kertoa mutta ol parikin juoanta pää juoani oli seettä parneyllä oli kolme eri muiaa. siu juoani ol seettä ol aika pitkään ollo pää epäilty kaerinsa taposta joka paneskeli näitä parneyn muiia mutta lopussa selvisi ettei ollokaan aiheuttana ainakaan anpumalla ni kuolemaa. koska naiset on kiinnostavanpia keskitys pää juoaneen.

ensmäinen akka oli ihan hullu jakoi kaikille pesää toki oli myöäs oman aika kautensa uheri sillä perhe ei osanna käsitellä villiä pikku tyttöä vaan silloisilla tsykölökin metoteilla sai sähkö tsokkeja, ja olipa tuoa käyttänä setsuaalisesti tsykölöki hyäksikin.

no kaikki me seko päisten naisten kanssa seurustellee tieätävä että se heijastuu myöähenpiin eläniin ja niin kaunis kuin tuoa hullu akka olikin niin jakoi kaikille ja puhui miehestään alistavasti ja hävyttömästi. päivän naurut tuli tieten siinttä että huuteli koaan ääneen mieähensä 7 senkkisestä höpistä ja siinttä kuinka saattoi raskaaksi tämän 30 sekentin aktillansa. no laps syntyi kuoalleena ja nekkerinä (ei sillellään kansaa kihoittavalla tavalla).

ol siinä jotain herttaistakin muia pyyteli anteeksi lapulla ja ototti kotonansa aina kuoalemaansa asti olko sitten ottannu yli annoksen kun ei mieäs saapunu johtuen siinttä että humes kaveri ei kertonna että lapulla muidu ootti ruoakien ja ittensä kanssa armastaan (sitten kuiten) otottaen. akka kuoali ja uutta putkeen.

no juutilaiset järkkäsivät sittn parneylle uuten muian hyvä tissinen maisteri joka jaksoi muistuttaa paremmuutestaan. höppikin piti olla saippualla pestö jotta sai naamanka (hehe) naintia. menivät naimisiin ja häissä tapahtuikin tö käänne.

omissa häissänsä parney tapasi elänänsä naisen ja lähti perään aina juna asemalle astikka. nainen ol normaalin ihana, perillä asijoista ja hillityllä tavalla hauska. myöäs jänpti, varattuun miehiin ei kosketa (paska sääntö).

täsä jallitteloa kestikin sitten jonkin aikaa, parney sai eronsa kaerinsa avustuksella ja lopulta sai elänänsä naisen. latsia tuli ja vanhettiin. latset lähti kotuansa ja sitten alkoikin parneyn ala mäki kun nainen halusisis ni töihin. sihen sammaan vahinkoon kun tuli vieälä saman alan komia nieäs tariomaan töitä niin soppa oli falmis. parney syyllistysis helema syntiin, musta sukkaisuuteen, epä varmuuteen ja yleiseen naisensa laimin lyöäntiin. vaan oli siinä vikaa akassakin mitään muka ei ollo tekeillä ja ryypiskellytkään ei saanna.

no parney sinetöi oman suhteensa kohtalon tautta muia lähti fiikon matkalle työän antaiansa kanssa ja pareehan se oli heti mennä laittamaan lihaa piiloon parneynkin tautta antoihan se muia pesää matkalla se on ihan varma. parney vaan oli hilkulla selvitä kiinni jäämättä mutta meni tunnustamaan syntinsä ja ero tuli. ja muia lähti työän antaian matkaan sehän oli selvä.

surullisesta lopusta vastasi parneyn muisti sairaus joka lopulta otti otteensa mieähestä. hellyyttävää loppua oli haikiaa seurata kun elänän nainen oli etelleen uuten mieähensä kanssa ja parney koki kuitenkin muisti sairaassa maalimassaan etelleen rakkauten ja onnellisen ajan hetkiä elänänsä naisen kanssa. lopulta muisti sairaus otti mieähestä lopullisen otteensa ja jälielle jäi vanha muisti sairas fanhus laitoksen puu tarhassa istujen.

mitäs tästä opimme. vittu että fanheneminen peloittaa ja mikään ei mene perkele putkeen. lohtua ei ole ja aina muia lähtee toisen matkaan.

tähtet: *****/***** ja papu kaijan merkki 7 senkkisestä ynpäri leikatusta höpistä.