sitä kun on kaiken moista firitystä vihtes maalimassa millottos uuno turha puro näkkee fääpelj körmyn eli mikki hiiri aki ankan tahi jotain muuta fastaavaa yhtä sairasta tahi niin kuin elo kua vilmatisoinnin tautta on nyt tämä pretator vs eilieni lehva niin juoalahtipa mieäleen eeliin kansa sättäillessä että minkä tautta ei ol vieälä (ehkäs en tautta että ohiaaia käsi kirioittaia istuu tässä!!!11) tehtö mallia pretator vs klonkku pätkää?!++
 
pretatorhan on mallia pitkän huiskea mutta ah niin lihaksikas nam öttiäinen että ja päässä kasvaa lonkeroita jokka muistuttava lenni kravitsin tret lokseja (rastat niille jokka ei taiua emmääkää enste ennenkö kuuklasin ja eelii tieäs kertoo jonkun puu villa pello laulun pohjautuvan tähän). äiä liikkuu pitkin askelin eikä oikien näjekkään mihnä mennee. kuuluu korina kun männee niin kuin iso kissa kehräisi. vaihtaa meetrillä paikkaa ennen kuin ehtit sanoa sanan tatti.
 
klonnkku taas on oman roppansa fanki niinkuin meth kaikki. pieänenä mäketsinä pannee teputtelemmaan ja ei ol liikehtintä niin suoara fiifaista kuin normaali öliöllä, jos nyt sellaista sattuu erehes olemaankaan. karvaa kasvaa yöyööyöö sieällä täällä ja kylmän nahkian löysä iho on hällä. silmät punai ferreestävät ja hanpaat onko niitä. sairaspaska faalii aarrettaan ja häntä vieäpi usevenpi persoona. astuu nassahtellen autujen feto koukkuia eikä aina muista ottaa tuleppaakaan pois huoam nupista huoam nupista huoam feto koukun feto koukun.
 
aivan mahtavat ols siis asetelmat näiten kahten täysin erilaisen hahmon fälillä. pretatorin tuli foiman kaik tieätää se on hirmiä. lonkun hahmoon voisi kehitellä sen siaan fähän äksöniä lisää. sen paliaat isot jallaat vojeis olla yhtä tappavat kuin rutsilla, saatanallista potkua rinta lastaan ja pretatoria maahan kuin sieäntä satteella. jalka isonis kuassa aina kun tieätäisi potkua fastustajjaa kohten. haluaisinpa nähtä tennii palatsin isolla skriinillä kun lonnku tekis pyöärährys potkut niin että hiastuksella pretatori lentäisi selkä eellä maahan niin että tret loksit faan viuhuais ja maskit lentelis.
 
maskin olsi juoanen käänteellisesti syynttä lentää sen tautta, että potkimallahan ei kukaan kuoale. männee vaan puoalustus ky'yttömmään tillaan. lonkku viimeistelisi vasta puoalen kuoaleman vetelemällä persettä vastustajan naamaan kuin kunnon koiro ikkään. pitkä veto leuka peristä ohta lohkoa kohten niin luulsi perkele tokenevan. luoajan tattii pretatorilta lensi maski pojeis että näin saattoi tapahtua ja naamallen varttaaminenhan ei ol rikos se on kokerinmassa oikeuressa totettu. ainoastaan hyä läppä on se.