keiska setä sajei salaisetsi julekistettua matiriaalia haltuunsa tautta kinuskit olvat sen verran pahasti hakkeroineet fiki liiksin siua että siu kaatusis ja matsku joututtiin jakamaan merkittävien metioitten kesken julekaistaviksi joista keiska seän ploki on yksi mallia höppi liiks. alla on merkittävää sallaista tieatoa:

"TIITIJÄISEN LISTA

ake
make
pera (pertsa, perza)
mää
tiitijäinen itte
huoalto aseman pitäjä
kassa neiti
anonyymi tankkooja (karva hattuäiä)

nyynäisten kesoililla ake make pera ja mää istuttin pyöäreäski pöytäksi kuhtutun pöytän äärellä ja nautiskelinme santsi kiearrosta kassa neitin hymyilleskellessä pannunsa äärellä. rakastin tuoan kassa neitin pepun poskija sillä ainakun hän kaffia kaatoi saatoin hieaman päätäini taaksepähin kallistamalla kurkata kuinka jumala olj käyttänyt parasta suunnitteliaansa tuoan perseen muoatoilun kohtalla.

rauhan rikkosis tiitijäinen itte joka rieänsis sisään mopo kypärä päässänsä ja huusi ovesta tullessans "tulekaa perkele äkkijä täällä tapellaan!!!1111" kaffe kupit saivat kyytijä kun koko revohka juoaksinme ulos karmit kaulassa ja sieällä olikin täysi armakettoni meneillään sillä huoalto aseman pitäiä ol juuri tullu työä vuoaroonsa kun huoamasi anonyymin tankkoojan lähtevän maksamatta ja kauppija sitti ajoi poliisin realiti sarjoista oppimalla tavallaan auton eteen oman lava tatsuninsa.

huoalto aseman pitäiä oli ehtinnä jo repiä karva hattuäiän ulos matsdastaan kun pera hyppäsi koko painollaan ukon päälle ja taittoi käten seliän taitse. ukko huusi kuin hyjeena perkelettä huutajen. olin jo soittamassa polliisille pensa farkauesta kun ukko lupasi tehtä mitä vaan jotta pääsisi pälkähästä. putsasimme ukon taskut ja saimma koottua kokoon sata seittemän kynppiä ja ake matsdasta hyät pöly kapselit omaan sokotaansa. ukko lupasi olla näyttämättä naamansa enää koskaan täällä vähiten ehkä sen tautta että make potkaisi ukkoa perseseen kaupan tekiäisiksi ja taisipa tuoa matsdakin saada omat osumansa.

kassa neiti oli laittanna uutta kaffetta tulemaan ja otti terliinin munkit uunista ulos jotka kilpasillaan omien munkkiena suoasiosta sai meittin päät pyöärälle. huoalto aseman pitäiä kopisteli jatsarinsa puhtaiksi lumesta rappu ralliin viimeisenä tullen ja sanoi "kaatahhan jokaiselle, talu tarioaa!"

en saanna silmiäni etellenkän irki kassa neitin hekumallisesta persestä."